vrijdag 11 september 2009

De Wereld van Witte de With vanavond van start

Met DeFence, een klinkende performance van Odd Enjinears, midden in de Witte de Withstraat, gaat vanavond om 18.00 uur De Wereld van Witte de With van start. Daarna heb je als bezoeker ogen en oren te kort om alles wat het festival te bieden heeft te kunnen zien en horen.

Zo start om 18.30 uur de dansvoorstelling Unspectacular Bodies onder de arcade van het NAi. Om 19.00 kun je Kim Noble, kunstenares met meerdere persoonlijkheden, ontmoeten in Galerie Herenplaats. Theaterliefhebbers halen hun hart op bij de bijzondere locatievoorstellingen De Hoge Heren en Waar je nog nooit geweest bent, maar zijn ook bij BOE! van het RO Theater aan het goede adres.

Modetent#04 opent om 20.00 uur met een schitterende show van Ontwerpstudio Armeni en toont daarna non-stop mode tot 23.00 uur. Meer dans biedt Scapino Ballet met previews van hun voorstelling Holland om 20.00 en 21.30 uur.

Om 21.30 start een bijzonder programma van grenzeloze films op het grasveld naast het NAi. Dit programma wordt gevolgd door de film Elvenland van Karel Doing, live begeleid door The Hungry Gods.

De avond eindigt traditiegetrouw met een steengoed feestje van Showroom MAMA in Gay Palace.

Tot ziens in De Wereld van Witte de With!